Brussels Heart Center (BHC) - Een hart in de stad, een hart op het platteland - Een team, meerdere sites, meerdere specialiteiten

 

 

Site Sint-Anna Sint-Remi - Brussels Heart Center (BHC)

Bereikbaarheid en contact (Kliniek Sint-Anna Sint-Remi)

Contact (Kliniek Sint-Anna Sint-Remi)

  • Tel : 02/434.37.84
  • Fax : 02/434.37.82

Contact voor alle verdere inlichtingen

Marylou Pollefoort
02/434.27.78

Toegang

Route beschrijving

loading...

Adres

Jules Graindorlaan 66 1070 Anderlecht

Met de wagen

Indien u met de wagen komt zal het bovenstaand plannetje u verder op weg helpen. Vanaf de ring: afrit 13 nemen naar de Ninoofsesteenweg, en afrit 14: uitgang Westland Shopping Center.

Parking

De kliniek heeft parkeerplaatsen voor bezoekers voor een korte duur. U betaalt 2 EUR/uur (forfaitair bedrag van 12 EUR/24 uur). Bij het binnenrijden neemt u een kaart aan het verdeeltoestel. Wanneer u vertrekt betaalt u het verschuldigde bedrag via de automaat in de centrale hall. U heeft uw kaart nodig om de parking te kunnen verlaten.

Openbaar vervoer

U komt liever met het openbaar vervoer ? Hier vindt u een plannetje en toegang opgesteld door de MIVB. De kliniek ligt zeer kort bij twee metrostations, het station Jacques Brel (lijn 1B) en het station Delacroix (lijn 2).

Uurregelingen

U vindt een welkomdesk in de ingang, hier kunt u terecht voor inlichten en hulp, bvb om een taxi te reserveren. U kunt de dienst telefonisch bereiken op 02/434.36.00.

Er zijn rolstoelen beschikbaar. Mocht u zich moeilijk kunnen verplaatsen zullen we u op weg helpen naar uw kamer.